Het Tempo’34 ABtoernooi vindt plaats op 28, 29 en 30 juni 2013. Dit driedaags toernooi zal op vrijdag, na het opzetten van de tenten, feestelijk worden geopend. Op zaterdagmiddag worden de wedstrijden gespeeld. Naast de reguliere wedstrijden zijn er verschillende leuke activiteiten gepland.

Op zaterdag kan er, nadat er aan de sportieve plicht voldaan is, tot in de kleine uurtjes worden doorgefeest op muziek van verschillende artiesten en DJ's. Op zondag vindt, na het spelen van de laatste wedstrijd, de prijsuitreiking plaats, waarna er op het (hopelijk) zonnige terras nog wat na geborreld kan worden.

Op zaterdag en zondag zal er voor het ontbijt en de lunch gezorgd worden. Op zaterdagavond is er een overheerlijke barbecue. Naast de verzorgde maaltijden is er vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om diverse broodjes en andere snacks te kopen op het toernooi. Daarbij zullen we gebruik gaan maken van consumptiemunten die in het clubhuis te kopen zijn. Hiervoor zal er ook een pinautomaat aanwezig zijn.

Om er voor te zorgen dat het toernooi zo soepel en veilig mogelijk verloopt, zijn tijdens het toernooi alle deelnemers herkenbaar aan een polsbandje en de crew aan de duidelijk herkenbare crewkleding. Overdag is er EHBO aanwezig en gedurende het hele toernooi zal de veiligheid door professionele beveiliging worden gewaarborgd.

Kosten
De kosten van het toernooi bedragen € 550 per team exclusief de borg van € 150.
 Een team bestaat uit 11 spelers + twee begeleiders. Voor elke extra speler/begeleider wordt een bedrag van € 40 gevraagd.

Wat krijgen jullie voor dit geld?
Op de eerste plaats natuurlijk drie fantastische dagen vol hockey, feest en gezelligheid.
Verschillende activiteiten, 2x ontbijt, 2x lunch en 1x een overheerlijke barbecue. Professionele beveiliging, EHBO en nog veel meer! Maar daarvoor moet je je inschrijven!

Feesten:

Tempo34 A&B Hockeytoernooi 2013 superhelden feestTempo'34 A&B Hockeytoernooi Villains feest