De AB-toernooicommissie bestaat uit 9 enthousiaste crewleden. De leden houden wekelijks een vergadering om een voor jullie zo mooi mogelijk toernooi neer te kunnen zetten. Deze leden zullen tijdens het toernooi te herkennen zijn aan de crew-kleding. Naast alle organisatorische taken, zijn wij als toernooicommissie verantwoordelijk voor jullie vermaak.

Dit is Imre, ze is 19 jaar oud en studeert Verpleegkunde aan de Hogeschool van Rotterdam. Ze is secretaris van het toernooi en het meeste contact met jullie zal dus via haar verlopen. Haar favoriete superheld is Catwoman. Imre speelt momenteel in Dames 1.

Dit is Jakko, hij is 22 jaar oud en studeert Industrieel Product Ontwerpen aan de Hogeschool van Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor alle technische zaken tijdens het toernooi. Zijn favoriete superheld is the Flash. Jakko speelt momenteel in Heren 1.

Dit is Albin, hij is 22 jaar oud en studeert Binnenhuisarchitectuur aan de Willem de Koning Academie in Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor de aankleding van het toernooi. Zijn favoriete superheld is Spiderman. Albin speelt momenteel in Heren 1.

Dit is Martijn, hij is 21 jaar oud en studeert Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor de sponsoring binnen het toernooi en het logistieke gedeelte van de inkoop van het eten en drinken. Zijn favoriete superheld is Perry het Vogelbekdier. Martijn speelt momenteel in Heren 1.

Dit is Ruben, hij is 23 jaar oud en studeert voor leraar Natuurkunde aan de Hogeschool van Rotterdam. Hij is binnen het toernooi verantwoordelijk voor de activiteiten die tijdens en naast het hockey gedaan worden. Zijn favoriete superheld is Johnny Bravo. Ruben speelt momenteel in Heren 1.

Dit is Lotte, ze is 21 jaar oud en studeert Ruimtelijke Presentatie en Communicatie aan het Nimeto in Utrecht. Ze is verantwoordelijk voor de inkoop van het eten en drinken van het toernooi. Haar favoriete superheld is Elastigirl. Lotte speelt momenteel in Dames 1.

Dit is Tim, hij is 21 jaar oud en studeert Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor de financiƫn en de beveiliging van het toernooi. Zijn favoriete superheld is Batman. Tim speelt momenteel in Heren 1.

Dit is Tony, hij is 21 jaar oud en studeert Commerciƫle Economie aan de Hogeschool van Rotterdam. Hij is voorzitter van de AB-toernooi commissie en regelt dus de algemene gang van zaken. Zijn favoriete superheld is Iron Man. Tony speelt momenteel in Heren 1.

Dit is Jelle, hij is 21 jaar oud en studeert Fysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam. Hij regelt alles wat met vrijwilligers te maken heeft tijdens het toernooi, daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de PR. Zijn favoriete superheld is de Hulk. Jelle speelt momenteel in Heren 1.