Tempo'34 is een gezellige gemengde hockeyclub waar je terecht kunt voor meer dan alleen hockey.
 Tempo’34 is opgericht in 1934 in Rotterdam Zuid. De club heeft meer dan 460 leden met 6 senioren en 29 junioren teams. Het clubcomplex bestaat uit: een clubhuis, twee kunstgrasvelden, twee grasvelden en een parkeerplaats. Achter het clubhuis bevinden zich de dames en heren kleedkamers, die tijdens het toernooi gebruikt kunnen worden om je in op te frissen.

In het clubhuis kunnen aan de bar diverse snacks, broodjes en drankjes gekocht worden. Oplaadpunten voor elektronische apparaten zijn aanwezig in het clubhuis. Pinnen is ook mogelijk.
www.tempo34.nl

R.G.H.C. Tempo '34
Vanaf 3 april 2009 is Tempo '34 via twee routes bereikbaar. Let op: via navigatieapparaten wordt geen correcte route aangegeven.

Nieuwe (snelle) route (rood op de kaart)
Afslag Charlois / Rhoon nemen, richting Charlois. De Groene Kruisweg oprijden en dan rechts afslaan bij Bastion Hotel naar de Driemanssteeweg. Deze weg doorrijden en voorbij de autosloop na de bocht de rotonde 3/4 nemen naar de Zuiderparkweg. Zuiderparkweg inrijden en dan ligt het complex na ongeveer 500 meter aan de rechterkant.

Alternatieve (langzamere) route (blauw op de kaart)
Afslag Charlois / Rhoon nemen, richting Charlois. De Groene Kruisweg oprijden en dan NIET rechts afslaan bij het Hotel / Restaurant, maar doorrijden. De volgende afslag rechts nemen, op de Slinge. De Slinge rechtdoor blijven rijden en dan nadat je het metrostation Slinge onderdoor bent gereden bij de verkeerslichten rechts afslaan op de Zuiderparkweg. Na ongeveer 600 meter ligt Tempo '34 aan de linkerkant.

 

Plattegrond